пʼятниця, 27 січня 2012 07:30

Батько дев'ять років тримав дочку у ванній

У палестинському місті Калькілія знайшли 20-річну дівчину, яка понад дев'ять років жила у ванній кімнаті, де зачинив її батько.

— Сусіди заявили, чоловік тримає під замком доньку. Ми вирішили перевірити, — кажуть у поліції.

Поліцейські приїхали й постукали у двері. Їм відчинив літній чоловік. Із глибини дому почули крики. Правоохоронці зайшли, прислухалися. Зрозуміли, що шум долинає з ванної кімнати. Попросили господаря дому відчинити її. Чоловік намагався вмовити не робити цього. Зрештою приніс ключі й відімкнув двері. У ванній на голій підлозі сиділа дівчина в подертому одязі. Налякано дивилася на незнайомців.

На допиті батько розповів, що вперше зачинив дівчинку, коли їй було 11 років. Тоді розлучився з дружиною. Жив у селі неподалік. Згодом переїхав у Калькілію разом із донькою. У новому будинку знову замкнув дівчину в ванній кімнаті. Каже, боявся, щоб не втекла до матері. Батько погрожував убити, якщо вона спробує покликати на допомогу, розповідає полонянка.

У ванній у неї було лише радіо. Цілими днями слухала новини. Кілька разів на тиждень на світанку, щоб ніхто не бачив, батько виводив дівчину надвір. Під його наглядом розвішувала білизну, яку прала. Потім відводив назад у ванну й зачиняв.

Чоловіка заарештували й судитимуть. Дівчину відправили до матері. Вона каже, що хоче повернутися до школи, в якій навчалася до шостого класу, доки не потрапила в неволю.

Зараз ви читаєте новину «Батько дев'ять років тримав дочку у ванній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі