понеділок, 26 червня 2006 17:11

Ніколь Сміт отримала шанс на спадок чоловіка-мільярдера

11 років син покійного американського мультимільйонера Ховарда Маршалла II боровся за батькові гроші з його дружиною, акторкою й моделлю "Плейбоя" Анною Ніколь Сміт, 38 років. Не дочекавшись остаточного рішення суду, в п"ятницю 67-річний Пірс Маршал несподівано помер. Сім"я повідомила, що сталося це внаслідок важкої інфекції.

Маршал-молодший почав боротися за $1,5 млрд батька з його молодою дружиною відразу після смерті тата. Техаський нафтовий магнат помер через 14 місяців після одруження і не написав заповіт. І хоча він перед смертю письмово не засвідчив, що залишає дружині половину своїх статків, Сміт каже, що отримала усну обіцянку.

Анна Ніколь Сміт вийшла заміж за 89-річного Ховарда Маршалла II, коли їй було 26. Вони познайомилися в стриптиз-барі, де Сміт на той час виступала. За життя Пірс постійно стверджував, що Анна вийшла заміж за його батька виключно через гроші. Вона ж досі  переконує, що це була любов. Друзі мільйонера теж казали, що він був по вуха закоханий у нову дружину.

Під час судової тяганини Анна Ніколь отримала $474 млн, і справа на цьому мало не закінчилася. Проте потім суму значно зменшили, а ще пізніше від неї майже нічого не залишилося. Минулого місяця слухання справи поновили.

Поки що невідомо, яке рішення ухвалять судді після смерті однієї зі сторін.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Сміт отримала шанс на спадок чоловіка-мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі