вівторок, 13 жовтня 2009 19:10

Найстаршим молодятам Британії разом 181 рік

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Британці Шейла Волш та Лес Атвелл уперше зустрілися біля супермаркету ”Теско”. На тому ж місці через три роки він запропонував їй вийти за нього заміж
Британці Шейла Волш та Лес Атвелл уперше зустрілися біля супермаркету ”Теско”. На тому ж місці через три роки він запропонував їй вийти за нього заміж

87-річна Шейла Волш та 94-річний Лес Атвелл одружилися 7 жовтня в англійському місті Пейнтон у графстві Девоншир. Разом їм 181 рік — пенсіонери стали найстаршими молодятами в історії Великої Британії.

Їх познайомила три роки тому подруга Шейли. Вона працювала прибиральницею в Атвелла. Майбутні чоловік і дружина вперше зустрілися біля супермаркету "Теско".

— Подруга розповідала мені багато хорошого про Леса, — говорить Шейла Волш. —  Коли я дізналася, що йому 90 років, передумала знайомитися. Але ми все-таки зустрілися — і це було кохання з першого погляду.

Через три роки Лес Атвелл запропонував коханій одружитися. Освідчився на місці першої зустрічі — біля "Теско". Каже, що до весілля підготувалися швидко, бо в їхньому віці нічого не можна відкладати на потім.

На церемонію запросили родичів та найближчих друзів. Серед них були син нареченого від першого шлюбу Стюарт та онука Катрін. Після бенкету молодята вирушили у круїз по Середземному морю: побувають в Іспанії, Італії та Греції.

Попередніми британськими рекордсменами були Сіріл Сьорджент та Медж Роббінз. Вони побралися торік у день закоханих — 14 лютого. Обом було по 89, їхній спільний вік становив 178 років.

Світовий рекорд належить французам: 96-річний Франсуа Фернандес та 94-річна Мадлен Франсіно побралися 2002-го. Разом їм було 190 років.

Зараз ви читаєте новину «Найстаршим молодятам Британії разом 181 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі