пʼятниця, 07 липня 2017 07:40

На весілля витратили 10 мільйонів доларів

Автор: www.dailymail.co.uk
  Діти російських олігархів Лоліта Османова і Гаспар Авдолян беруть шлюб у американському Лос-Анджелесі. Для церемонії винайняли театр ”Долбі”, де проводять вручення кінопремії ”Оскар”
Діти російських олігархів Лоліта Османова і Гаспар Авдолян беруть шлюб у американському Лос-Анджелесі. Для церемонії винайняли театр ”Долбі”, де проводять вручення кінопремії ”Оскар”

$10 млн (260 млн грн. — ГПУ)витратили російські олігархи Ельдар Османов і Альберт Авдолян на весілля дітей. 22-річна Лоліта Османова і 29-річний Гаспар Авдолян одружилися в американському Лос-Анджелесі.

Святкування влаштували в американському Лос-Анжелесі. Винайняли театр "Долбі". У цьому приміщенні проводять вручення кінопремії "Оскар". Зал прикрасили сотнями свічок і живими квітами рожевого, фіолетового й червоного кольору. Для вівтаря замовили білі троянди. На квіти витратили $500 тис. (13 млн грн. — ГПУ). Під час урочистої церемонії й виголошення клятв грали скрипалі. Пізніше на весіллі виступили Світлана Лобода, Стас Михайлов, Микола Басков і американська співачка Леді Ґаґа. Ведучими були Ксенія Собчак і Андрій Малахов.

Образ нареченої розробив ліванський дизайнер Джухір Мурад. Фату розшили чеським бісером і коштовним камінням. Створили дизайн золотої тканини, по якій до вівтаря мала підійти наречена.

Гостей просили прийти в костюмах неяскравих кольорів у стилі 1940 років. Для святкування спекли 10-поверховий торт.

— Якби хтось схотів перевершити це весілля, то його довелось би святкувати на Марсі, — написали американські журналісти про свято.

Батько Гаспара займається телекомунікаційними мережами в Росії. Його статки оцінюють щонайменше у $750 млн. Ельдар Османов володіє холдингом "Межрегионсойэнерго". Лоліта закінчила Інститут міжнародних відносин у Москві. Не працює. Веде сторінку в соціальній мережі "Інстаграм". Там хизується розкішним життям.

Пара оселиться в маєтку Гаспара в Беверлі-Гіллз. Його купив синові батько за $13 млн (338 млн грн. — ГПУ).Сам мільйонер живе з дружиною у перебудованому після пожежі будинку в передмісті Беверлі-Гіллз.

Зараз ви читаєте новину «На весілля витратили 10 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі