четвер, 16 липня 2009 21:08

Моделі залишають подіум заради материнства (ФОТО)

Найоплачуваніші топ-моделі світу сходять з подіуму через вагітність. Найбільших втрат зазнала торгова марка "Вікторія Сікрет", що продає жіночу білизну й купальники. Її рекламним обличчям є семеро моделей-"янголів", які щороку змінюються. Нині це Кароліна Куркова, Адріана Ліма, Хайді Клум, Міранда Керр, Ізабель Гулар, Алессандра Амброзіо та Селіта Ебенкс. Алессандра Амброзіо у жовтні минулого року народила дівчинку й зараз у декреті. А Куркова, Клум і Ліма готуються до материнства.

Чешка 25-річна Кароліна Куркова на третьому місяці вагітності. Матір"ю стане у січні. Батько дитини — кінопродюсер Арчі Дрюрі. Заради нього топ-модель покинула українського боксера Володимира Кличка. Німецька преса писала, що він запропонував Кароліні одружитися. Але Арчі Дрюрі щодня задаровував модель квітами й коштовностями, водив у дорогі ресторани. І Кароліна вибрала його. Хоча офіційно пара не розписана.

Річні гонорари Куркової сягають $5 млн.

Німкеня Хайді Клум, 35 років, вагітна четвертою дитиною. Малюк з"явиться на світ наступного місяця.

— Набрала 4 кілограми — усе пішло в груди, — жартує Хайді.

У червні вона погодилася рекламувати гамбургери із "МакДональдзу", хоча вагітним їх вживати не рекомендують. У рекламному ролику гамбургер лежить в елегантній коробочці на дорогій тканині — наче ювелірна прикраса. Куштувати страву в кадрі Хайді відмовилася.

Модель має двох синів від співака Сіла Генрі Самуеля. У шлюбі з менеджером "Формули-1" Флавіо Бріаторе народила доньку Лені. За рік Хайді заробляє до $14 млн.

Британська модель Кейт Мосс, 34 роки, другу дитину народить також у серпні. Хто батько маляти — невідомо. Із чоловіком, 39-річним фотографом Джеймі Хінсом, Кейт розійшлася півроку тому через його зраду. До вагітності вона курила за день по дві пачки цигарок "Марльборо", тепер —  по пачці. Щодня вживає пиво, часто харчується у фаст-фудах.

Кейт Мосс має 7-річну доньку від цивільного шлюбу з видавцем Джеферсоном Хеком. Перед народженням дівчинки лікувалася від гінекологічних захворювань та накрозалежності. За день зйомки заробляє до $10 тис.

29-річна Адріана Ліма з Бразилії народжуватиме взимку.

— Вагітність — це у мільйон разів прекрасніше, ніж оргазм, — запевняє вона. — Єдине, за чим шкодую — тепер не можу займатися боксом.

Батько майбутньої дівчинки — 29-річний баскетболіст Марко Ярич.

Адріана Ліма — обличчя аромату "Соу ін Лав", рекламує торгові марки "Армані", "Валентино". Її статки сягають $7 млн.

У листопаді чекає на поповнення родини бразилійка Жизель Бундхен, 29 років.

— Жизель буде чудовою матір"ю, — каже її чоловік, 32-річний американець Том Брейді. Він — професіональний футболіст.  — Коли вона дізналася про свою вагітність, розплакалася від щастя.

Бюндхен продовжує працювати. Нещодавно брала участь у Тижні моди в Сан-Паулу. Її вважають найоплачуванішою манекенницею. Статки Жизель оцінюють у $150 млн. Вона рекламувала торгові марки "Дольче і Ґаббана", "Ферре", "Валентіно" та "Версаче".

31-річна француженка Летиція Каста у серпні народить утретє. Вона відпочиває з родиною в Італії.

8-річну доньку Сатін модель народила у шлюбі з фотографом Стефаном Сендауї. Від теперішнього цивільного чоловіка актора Стефано Аккорсі має сина Орландо, 3 роки. Летиція запевняє, що мріє мати щонайменше п"ятьох дітей.

Цього року вона стала обличчям французької марки "Луї Віттон".

Зараз ви читаєте новину «Моделі залишають подіум заради материнства (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі