четвер, 05 червня 2008 18:41

Мера міста застрелили наркоторговці

Марселло Ібарра, мера мексиканського міста Вілла Мадеро, штат Мічоакан, застрелили на очах у родини. Поліція впевнена, що злочин скоїли наркоторговці.

Ібарра повертався додому з поїздки в інше місто. У машині також були його дружина та двоє дітей. На шосе авто зупинив незнайомий. Примусив мера вийти й вистрелив йому в голову. Ібарра помер дорогою до лікарні. Жінка та діти не постраждали.

Місто, яким керував Ібарра, є одним із центрів боротьби мексиканської влади з наркомафією. Останнім часом поліцейські рейди переросли у збройні конфлікти, де гинуть правоохоронці та мирні жителі.

Минулого місяця у південномексиканському місті Сірандаро у відставку пішли 15 поліцейських. Вони звільнилися після перестрілки з наркоторговцями. Більшість побоюється помсти з боку злочинців.

Тиждень тому під час подібної перестрілки в місті Кульякан загинули восьмеро поліцейських. Їм довелося евакуювати майже весь квартал, де відбулася збройна сутичка. З початку цього року у конфліктах, пов"язаних із мафією в Мексиці загинуло 1400 людей.

Зараз ви читаєте новину «Мера міста застрелили наркоторговці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі