понеділок, 11 січня 2010 17:35

Італійка народила шістьох близнюків

Автор: фото з сайту www.notizie.it.msn.com
  32-річна Кармела Меле з чоловіком Піно у пологовому будинку Беневенто. Усі шестеро немовлят — в інкубаторах. Вони народилися на два місяці раніше строку
32-річна Кармела Меле з чоловіком Піно у пологовому будинку Беневенто. Усі шестеро немовлят — в інкубаторах. Вони народилися на два місяці раніше строку

В італійському місті Беневенто неподалік Неаполя 32-річна Кармела Меле народила шістьох близнюків. Чотири дівчинки і два хлопчики з"явилися на світ на два місяці раніше строку. Лікарі були змушені зробити кесарів розтин. Новонароджених помістили в інкубатори у відділенні інтенсивної терапії. Усі підключені до апаратів штучного дихання.

— Діти маленькі, їхня вага — від 610 до 800 грамів. Почуваються нормально, породілля — також. За ними постійно наглядають лікарі. Головне, що всі вижили, — розповідає лікар-акушер.

Подружжя зачало дітей природним шляхом. Це перша вагітність Кармели. Немовлятам уже придумали імена: Франческа. Анжеліка, Анна, Серена, Паоло і Мауріціо.

— Ми давно мріяли про дитину, але не чекали, що їх буде одразу так багато, — говорить Кармела. — У мене зараз стільки емоцій: радість, страх, паніка, любов. Я ще не всіх дітей бачила. Лікар хотів показати, але я надто переживала.

10 років тому в Італії сицилійка 31-річна Маріела Мацара народила вісьмох близнюків. Вона приймала ліки від безпліддя. Із чоловіком Джованні П"єррера шість років не мали дітей. Пологи відбулися на три місяці раніше строку. Одна дитина померла одразу, двоє за кілька днів, ще одна дівчинка — через місяць після народження.

Зараз ви читаєте новину «Італійка народила шістьох близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі