вівторок, 05 жовтня 2010 06:29

Дощ зіпсував турнір із гольфа

Автор: фото: Reuter/Kieran Doherty
  Веселка простягається над полем для гольфа у Ньюпорті, Велика Британія, на третій день турніру. Через дощі більшість глядачів  Кубка Райдера взували гумові чоботи
Веселка простягається над полем для гольфа у Ньюпорті, Велика Британія, на третій день турніру. Через дощі більшість глядачів Кубка Райдера взували гумові чоботи

Зливи зірвали графік турніру з гольфа у британському Вельсі. Змагання почалися 1 жовтня. Традиційно тривають три дні, але через дощ їх продовжили на день.

Розіграш Кубка Райдера — змагання з гольфа між командами США та Європи — проходив на кортах готелю "Селтік манор" у Ньюпорті, південь Вельсу. Напередодні турніру, у середу, у готелі побував принц Чарльз. Він зустрівся з капітанами команд.

Після першої гри, що закінчилася в п"ятницю о 7.45, другу — вирішили перенести на вечір. Сподівалися, до того часу поле висохне. Працівники намагалися прибрати великі калюжі, але їхні зусилля були марними, бо дощ не вщухав.

— Якби це була пересічна непримітна подія, то ми б навіть не починали. Шкода, але проти цього дощу ми безсилі, — говорить Люк Дональд, 32 роки, гравець збірної Великої Британії.

— Це одне з найбільших розчарувань не тільки тренерів збірних, а й простих жителів Вельсу. Вони чекали на гру 10 років. Зіпсувала все погода, — додає його колега 37-річний Лі Вествуд.

— Я бігав у роздягальні й шукав сухий одяг, шкарпетки і черевики для гравців. Навіть білизна змокла. Самі розумієте, так грати неможливо, — коментує капітан європейської команди 46-річний шотландець Колін Монтґомері.

Кубок Райдера раз на два роки розігрують із 1927-го. Минулий здобула збірна капітана США Корі Пейвіна. Тепер вони грають на чужій території. Із 1993 року американцям не вдавалося стати чемпіонами, якщо вони були на виїзді.

— У нас багато активних, молодих, хороших гравців. Вони просто вийдуть і зіграються, а не нишпоритимуть у книгах з історії Кубка, — говорив напередодні гри капітан збірної США.

Зараз ви читаєте новину «Дощ зіпсував турнір із гольфа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі