четвер, 01 жовтня 2009 19:10

Донька Путіна вийшла заміж за олігарха

Автор: фото з сайту www.for-ua.com
  Володимир Путін із дружиною Людмилою (праворуч) та донькою. Жодних інших знімків дорослих дітей російського прем’єр-міністра у пресі не з’являлося
Володимир Путін із дружиною Людмилою (праворуч) та донькою. Жодних інших знімків дорослих дітей російського прем’єр-міністра у пресі не з’являлося

Донька прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна, 56 років, вийшла заміж за олігарха. Про це розповів російський письменник Олександр Проханов, 71 рік, в інтерв"ю на радіо "Эхо Москвы" 23 вересня. У розмові про родинні зв"язки політиків обмовився: "Наші олігархи розв"язують свої проблеми, беручи шлюб із чиєюсь донькою, — один із них одружився із донькою Путіна ". Після ефіру Проханов вимкнув мобільний телефон. Кажуть, поїхав із Москви.

Про доньок екс-президента 24-річну Марію та Катерину, 23 роки, відомо мало. Вони ніколи не з"являлися з батьками на публіці. Їздять в автомобілях із затемненим склом, на вулицю без охорони не виходять. 2002-го на запрошення доньок італійського прем"єра Сільвіо Берлусконі одноліток Барбари та Елеонори літали на відпочинок в Італію. 2005 року обидві вступили до Санкт-Петербурзького державного університету. Маша — на біологічний факультет, Катя — на сходознавство, мала вивчати японську мову. Утім, студенток ніхто не бачив. У ВНЗ говорять: вони навчаються за індивідуальними програмами.

Тоді з"явилися чутки, що Маша Путіна одружилася з бізнесменом Георгієм Трефіловим. Про весілля розповідали на грецьких телеканалах. Казали, церемонія відбулася на острові Санторін.

Припускають, що Проханов говорив про сина міністра оборони

Жодного знімка дорослих дітей Путіна у пресі не з"являлося. Лише торік в інтернет-щоденнику "Ідіот"опублікували фото старшої доньки. На знімку струнка блондинка у темному пальті йде поруч із батьком і матір"ю Людмилою Путіною.

Катерина живе у німецькому місті Мюнхен. Нібито її мав на увазі Проханов, коли говорив про одруження з олігархом. Російські журналісти припускають, що вона вийшла заміж за сина міністра оборони Російської Федерації Анатолія Сердюкова.

Зараз ви читаєте новину «Донька Путіна вийшла заміж за олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі