понеділок, 02 жовтня 2006 17:49

Чоловіки сперечаються за дитину Анни Ніколь Сміт

Батьками дочки Анни Ніколь Сміт, яку колишня модель "Плейбоя" народила на початку вересня, хочуть називатися одразу два чоловіки. Адвокат Говард Стерн і фотограф Леррі Беркхед, з яким 38-річна Сміт зустрічалася протягом кількох місяців, наполягають на проведенні ДНК-аналізу.

Анна Ніколь прославилася в 26 років, вийшовши заміж за 89-річного техаського мультимільйонера Ховарда Маршалла II. Вони познайомилися в стриптиз-барі, де Сміт тоді виступала. Через 14 місяців після одруження чоловік помер. За його спадок модель судилася з братом покійного, аж доки той не помер.

Через кілька днів після того, як Анна Ніколь Сміт народила другу дитину, несподівано помер її 20-річний син Деніел. Минулого тижня лікарі встановили, що смерть сталася від суміші антидепресантів і знеболювальних ліків. Про це повідомив американський патологоанатом Сірил Вехт, який робив розтин тіла.

— В організмі хлопця була суміш ліків, які викликають параліч центральної нервової системи, — каже Сірил Вехт.

Деніел Сміт помер 10 вересня в лікарні на Багамських островах, куди він приїхав провідати матір після пологів. Антидепресанти, що виявили в організмі Деніела, зазвичай виписують людям, які відчувають незрозумілий страх і без видимої причини починають панікувати. Знеболювальний препарат застосовують колишні наркомани, які приймали героїн або морфін.

— Але я не стверджую, що він був наркоманом, — зауважує Вехт.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки сперечаються за дитину Анни Ніколь Сміт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі