середа, 28 липня 2010 03:00

Чоловік пограбував банк у костюмі клоуна

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У місті Свіссвейл в американському штаті Пенсильванія затримали грабіжника у костюмі клоуна та білявій перуці. Темношкірий чоловік у такому вигляді намагався пограбувати банк.

48-річний Денніс Хокінс перед фінустановою пішов до продуктового супермаркету. Камери двічі зафіксували вусаня з перукою та накладними грудьми. У магазині попросив показати йому іграшковий відділ. Але там нічого не купив. Зате в сусідній крамниці вкрав пневматичний пістолет. А звідти попрямував через дорогу — до банку.

— Його вигляд одразу привернув увагу, — говорить шеф поліції Грег Гепперт. — Коли до нього звернулися охоронці, сказав, що чекає знайомого.

Потім раптом підійшов до каси і поклав перед працівницею записку: "Це пограбування. Не клади мічених купюр, бо я дістану твою родину". Касирка під дулом пістолета віддала йому пакет із грішми. У ньому була і спеціальна червона фарба. Коли до грабіжника кинулася охорона, пакет з барвником тріснув. Фарба забризкала Денніса і всі гроші. Яка там була сума, не повідомляють.

Касирка під дулом пістолета віддала пакет із грішми

Він вибіг з банку. Біля автозаправної станції неподалік заліз у машину до незнайомки. Свого транспорту у Хокінса, очевидно, не було. Власниця авто миттю висмикнула ключі і побігла дзвонити в поліцію. У чужій машині його і спіймали полісмени.

Грабіжника випустили під заставу $230 тис. Американська поліція охрестила його найтупішим злочинцем.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пограбував банк у костюмі клоуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі