вівторок, 19 грудня 2006 18:48

Брітні Спірс гуляла без спідньої білизни

Автор: фото: reuters/Lucy Nicholson
  Американська співачка Брітні Спірс (праворуч) разом із рідною сестрою Джимі Спірс прийшли на гру між баскетбольними командами Лос-Анджелеса та Вашингтона, яка проходила у Лос-Анджелесі
Американська співачка Брітні Спірс (праворуч) разом із рідною сестрою Джимі Спірс прийшли на гру між баскетбольними командами Лос-Анджелеса та Вашингтона, яка проходила у Лос-Анджелесі

— Я вже так давно не гуляла з друзями. А день народження востаннє святкувала два роки тому, — написала американська співачка Брітні Спірс, 25 років, на першій сторінці свого сайту в Інтернеті. — Однак, здається, у своїй свободі я зайшла трохи задалеко.

Брітні довелося вибачатися перед своїми шанувальниками після того, як чотири рази за два тижні папараці сфотографували її без спідньої білизни. Ці знімки облетіли всю "світову павутину". На кожному із них Спірс поряд зі світською левицею 25-річною Періс Хілтон, спадкоємицею мережі готелів.

Минулого місяця Брітні подала на розлучення з чоловіком Кевіном Федерляйном, 28 років. Після того вона майже щовечора їздить на вечірки. Часто за один раз устигає побувати у кількох нічних клубах. Додому повертається напідпитку і не слідкує за тим, як сідає в автомобіль або виходить із нього. Саме в такі моменти папараці роблять найскандальніші знімки. Супутниця співачки Періс Хілтон контролює себе краще.

— Мені її шкода, — зітхає голлівудський актор і режисер 50-річний Мел Ґібсон. — Вона хоче приватного життя, а за кожним її кроком слідкують. Я впевнений, що всередині Брітні — хороша жінка.

Утім, Хілтон та Спірс бувають не лише на дискотеках. На початку місяця разом із сином співачки Шоном Престоном вони ходили до зоопарку. У вересні хлопчикові виповнився рік.

Минулої неділі Брітні знову пішла до нічного клубу. Цього разу білизну одягла. Її могли побачити всі — сукня була прозорою.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс гуляла без спідньої білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі