середа, 13 вересня 2006 17:06

Анна Ніколь Сміт втратила сина

Автор: фото: reuters
  Анна Ніколь Сміт обіймає сина Деніела під час шоу для гравців у комп’ютерні ігри у 2004 році
Анна Ніколь Сміт обіймає сина Деніела під час шоу для гравців у комп’ютерні ігри у 2004 році

Американська акторка й модель "Плейбоя" Анна Ніколь Сміт, 38 років, втратила дорослого сина на третій день після того, як народила доньку.

Минулої неділі 20-річний Деніел приїхав до лікарні міста Нассау, столиці Багамських островів, провідати свою матір після пологів. Хлопець залишився біля її ліжка в ніч на неділю. Коли ж Анна Ніколь уранці прокинулася й заговорила до нього, той не відповів. Вона спробувала розбудити сина. Тоді жінка викликала лікарів, які й установили, що хлопець мертвий.

Деніел був сином Біллі Сміта, з яким Анна Ніколь Сміт одружилася в 17 років. Після народження хлопця вони розлучилися. Деніел знявся у двох фільмах, у яких зіграла Анна Ніколь.

Коли хлопець помер, його новонароджена сестра знаходилася в іншому приміщенні лікарні. Вона з"явилася на світ після кесаревого розтину й важила при народженні три кілограми. Ходять чутки, що батьком дитини є фотограф Леррі Беркхед, з яким зустрічається Сміт.

Анна Ніколь прославилася, коли у 26 років вийшла заміж за 89-річного техаського мультимільйонера Ховарда Маршалла II. Вони познайомилися в стриптиз-барі, де Сміт тоді виступала. Через 14 місяців після одруження чоловік помер. За його спадок Сміт судиться з братом покійного.

Причини смерті Деніела Сміта досі невідомі. Про них можна буде говорити після експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Анна Ніколь Сміт втратила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі