пʼятниця, 16 грудня 2011 07:00

Американський журнал "Плейбой" випустив щорічний еротичний календар
12

Квітень. Кайра Мілан, 22 роки
Українка Олександра Бонілова, 23 роки, представляє серпень
Грудень. Клер Сінклер, 20 років
Лютий. Кайлі Джонсон, 21 рік
Січень. Джейм Фейт Едмондсон, 32 роки

— Кінця світу не буде, бо на землі є ще кілька мільйонів дівчат, яких я не бачив голими, — каже засновник журналу, мільярдер Г'ю Гефнер, 85 років.

Календар мав вийти у січні, але відверті знімки моделей просочилися в інтернет. Його продають із 11 грудня у комплекті з грудневим номером "Плейбоя".

— Еротичну фотосесію ми провели ще влітку. Хтось з її учасників виставив знімки в інтернет. Аби не втратити своїх читачів, довелося друкувати календар на місяць раніше.

На зйомки Гефнер запросив свою колишню наречену, американську модель Крістал Гаріс, 25 років. Вона покинула мільярдера за чотири дні до весілля.

— Я не злопам'ятний, умію прощати, — каже Г'ю. — Ми залишилися друзями. Крістал гарна дівчина. Її формам заздрять усі моделі. Нехай тепер усі чоловіки розглядають її і заздрять мені. Не всім пощастило мати біля себе таку жінку.

Через шостий розмір грудей до календаря увійшла лучанка 23-річна Олександра Бонілова. У Штати вона виїхала шість років тому. Стала дівчиною місяця у травневому номері "Плейбоя".

Зараз ви читаєте новину «Американський журнал "Плейбой" випустив щорічний еротичний календар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі