четвер, 23 травня 2024 10:45

Загрожує 15 років: у Росії арештували заступника начальника Генштабу

Загрожує 15 років: у Росії арештували заступника начальника Генштабу
У Росії арештували заступника начальника Генштабу генерала Вадима Шамаріна. Фото: t.me/uniannet

У Росії затримали начальника Головного управління зв'язку ЗС РФ, заступника начальника Генерального штабу генерал-лейтенанта Вадима Шамаріна.

Йому інкримінують отримання хабаря в особливо великих розмірах. Про це повідомляє російське агентство ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В оточенні Путіна тепер друзі Прігожина

За даними російської газети "Коммерсант", Шамаріна затримали у кримінальній справі щодо махінацій.

Повідомляють, що у генерала вже провели обшук, після чого його відвезли на допит у Головне військове слідче управління Слідчого комітету. Справу розглядають у 235-му гарнізонному військовому суді РФ.

Російські пропагандисти також пишуть, що Щамаріну вже обрали запобіжний захід - два місяці тримання під вартою. Йому загрожує 15 років тюрми.

Нещодавно у Росії заарештували колишнього командувача 58-ї армії ЗС РФ генерал-майора Івана Попова. Його взяли під варту у кримінальній справі про шахрайство в особливо великому розмірі.

12 травня президент РФ Володимир Путін зняв із посади міністра оборони Сергія Шойгу. Його замінив колишній віце-прем'єр і радник Путіна з економічної політики Андрій Бєлоусов. Сам Шойгу стане секретарем Ради безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Загрожує 15 років: у Росії арештували заступника начальника Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі