четвер, 05 листопада 2020 11:14

За тиждень кількість смертей від коронавірусу збільшилася на 43%

За тиждень кількість смертей від коронавірусу збільшилася на 43%
Ілюстративне фото. Франція / Reuters

Всесвітня організація охорони здоров'я заявила, що в Європі за останній тиждень зареєстровано збільшення на 22% кількості нових випадків захворювання на коронавірус і ріст смертності від нього на 43%, порівняно з попереднім тижнем.

Франція на третьому місці за кількістю нових випадків у світі. Минулого тижня зареєстровано понад 275 тис. нових випадків, що на 27% більше, ніж на попередньому тижні. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данія: мільйони норок знищать через мутацію коронавірусу

У звіті йдеться, що значне зростання кількості хворих по цілій Європі спостерігають із початку жовтня. ВООЗ додала, що кількість пацієнтів із Covid-19 у відділеннях інтенсивної терапії в усіх країнах швидко збільшується. Звіт ґрунтується на даних, отриманих від національних влад.

Європа – це 51 країна з населенням 748 млн осіб, із Росією і Туреччиною включно. Станом на 4 листопада в цій частині світу зафіксовано понад 11 млн випадків захворювання на Covid-19. Найбільша кількість хворих у РФ, Франції, Іспанії та Великій Британії.

Загалом від хвороби в Європі загинули 287,6 тис. осіб. Найбільша кількість смертей на 1 млн населення у Бельгії – 1056, Іспанії – 775, Великій Британії – 706, Молдові – 692 та Італії – 654.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень кількість смертей від коронавірусу збільшилася на 43%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі