пʼятниця, 14 липня 2023 06:32

Біля відділку ФСБ у Росії вибухнув саморобний дрон
4

В Курській області РФ біля відділку ФСБ пролунав вибух
Фото: Mash
В Курській області РФ біля відділку ФСБ пролунав вибух
В Курській області РФ біля відділку ФСБ пролунав вибух
В Курській області РФ біля відділку ФСБ пролунав вибух

У Росії в місті Курчатов Курської області у ніч проти 14 липня пролунав вибух. Росіяни кажуть про падіння уламків безпілотника приблизно за 100 м від будівлі місцевого управління ФСБ.

Уламки безпілотника впали на житловий будинок, повідомив російський Telegram-канал Mash. Курчатов розташований за 4 км від Курської атомної електростанції.

"Повідомляється про падіння уламків невідомого безпілотника приблизно за сотню метрів від будівлі місцевого управління ФСБ. Фрагменти БпЛА були зафіксовані на різних локаціях. Уламки дрона впали на житловий будинок, де були вибиті вікна. Крім того, фрагменти дрона потрапили на другий поверх будівлі на вулиці Енергетиків. Деякі уламки почали розбирати місцеві жителі", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потай вивозили поранених – до казарми "кадировців" завітала "бавовна"

Даних про потерпілих наразі немає. Місце події оточили російські правоохоронці.

Дрон був саморобний і на реактивній тязі. За свідченнями очевидців, він врізався у ялинку біля будинку. Mash опублікував відео вибуху та фото з уламками БпЛА.

На оприлюднених знімках показана, попередньо, тайванська турбіна Kingtech K-210G, яка стояла на дроні. Через її звук місцеві могли прийняти безпілотник за ракету.

У ніч проти 13 липня російські окупанти здійснили на південь України комбіновану атаку. Ворог обстрілював населені пункти регіону з бойових дронів типу Shahed і ракетами "Калібр".

Зараз ви читаєте новину «Біля відділку ФСБ у Росії вибухнув саморобний дрон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі