четвер, 13 липня 2023 10:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Потай вивозили поранених – до казарми "кадировців" завітала "бавовна"

Потай вивозили поранених – до казарми "кадировців" завітала "бавовна"
У Маріуполі прилетіло у казарму з "кадировцями". Фото: eastnews.ua

Під час потужної "бавовни" в тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині увечері 12 липня сталося влучання у казарму з кадировськими найманцями.

Поранених "кадировців" окупанти потайки вивозили у бік Донецька, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Наші повідомляють про влучання в казарму "кадировців", що на території Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча. За попередньою інформацією, поранених вивозили потайки в бік Донецька, що може свідчити про їхній важкий стан. Деталі з'ясовуємо", – написав він у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Бердянська ліквідували російського генерала

За словами Андрющенка, ураження можна порівняти з "Юр'ївською бавовною", яку росіяни теж маскували під "роботу протиповітряної оборони". У випадку з прильотом у Маріуполі відбувається те ж саме.

Місяць тому пролунали вибухи на військових об'єктах Росії у Юр'ївці, що неподалік Маріуполя. Усіх колаборантів, які допомагали росіянам, заарештували. Такою є ціна зради.

29 травня у селі Юр'ївка в Донецькій області знищили розташування російських окупантів. Ліквідували тоді 100 ворогів, ще 400 отримали поранення.

Тим часом тривожно було для окупантів на Херсонщині. За наявною інформацією, вони обстріляли позиції своїх же сил.

Зараз ви читаєте новину «Потай вивозили поранених – до казарми "кадировців" завітала "бавовна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі