вівторок, 11 липня 2023 12:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Біля Бердянська ліквідували російського генерала
3

Біля Бердянська ліквідували російського генерала
Фото: ok.ru/oleg.tsokov
Біля Бердянська ліквідували російського генерала
Біля Бердянська ліквідували російського генерала

Українські військові ліквідували російського генерал-лейтенанта Олега Цокова у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області.

Російський генерал міг загинути унаслідок влучання по готелю "Дюна", розташованому на території Приазовкурорту, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Певний час саме там проживало військове керівництво ворога. Також недалеко було розташування ворожої протиповітряної оборони.

"Повідомляють, що сьогодні в районі Бердянська було ліквідовано російського генерал-лейтенанта Цокова Олега Юрійовича. У вересні 2022-го його вже трьохсотили, але він вижив. Зараз кажуть, що могілізація проведена остаточно", – вказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ліквідували головного артилериста 35-ї армії РФ

Від готелю майже нічого не залишилося, повідомляють очевидці. Зараз на місці працюють "швидкі" окупантів. Важка техніка ворога розбирає завали. Росіяни оточили територію по всьому периметру і нікого не пускають.

Полковник ЗСУ Анатолій Штефан наголосив, що ця інформація потребує додаткового підтвердження. Наразі офіційних коментарів немає.

Торік у вересні командира 144-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії генерал-майора Олега Цокова було поранено біля Сватового на Луганщині. Тоді до військового госпіталю у Ростові-на-Дону доставили 105 тіл загиблих російських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Біля Бердянська ліквідували російського генерала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі