вівторок, 27 вересня 2022 04:25

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ ліквідували головного артилериста 35-ї армії РФ

ЗСУ ліквідували головного артилериста 35-ї армії РФ
ЗСУ ліквідували Бориса Тотікова. Фото: Кореспондент

Українські захисники ліквідували начальника ракетних військ та артилерії 35-ї загальновійськової армії збройних сил росії полковника Бориса Тотікова.

Тотіков та ще один воєнний злочинець капітан Олег Лебедєв були поховані у Рязані 25 вересня, повідомив журналіст Юрій Бутусов. Інформацію підтвердили і росЗМІ – написали про поховання.

"Схоже, що полковника російської армії було знищено внаслідок удару РСЗВ HIMARS по штабу окупантів в Ізюмі Харківської області напередодні початку контрнаступу ЗСУ під Балаклією", – написав Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілот-майор і лейтенанти з капітанами: показали свіжу партію "вантажу 200"

Саме штаб 35-ї армії відповідав за управління військами у цьому районі, це у їхній смузі стався прорив.

"Начальник ракетних військ та артилерії – одна з ключових ланок у сучасній війні. Тепер зрозуміло, що розгром росіян був значною мірою пов'язаний із втратою управління та точним визначенням українською розвідкою дислокації російських штабів та їхнім точним ураженням", – повідомив Бутусов.

З 19 по 20 вересня до військового госпіталю у Ростові-на-Дону доставлено 105 тіл загиблих російських військовослужбовців. Там готуються прийняти ще 200 тіл найближчим часом.

Зокрема, біля Сватового на Луганщині було поранено командира 144-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії генерал-майора Олега Цокова.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ ліквідували головного артилериста 35-ї армії РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі