четвер, 23 січня 2014 12:16

Вірменська община оголосила полювання на вбивць Сергія Нігояна

Вірменська община оголосила полювання на вбивць Сергія Нігояна
Фото: Gazeta.ua

Вірменська община оголосила полювання на вбивць загиблого на Майдані активіста Сергія Нігояна. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав користувач Mikael Karapetian.

"З цього моменту (22.01.2014) ворогом усіх вірмен світу є вбивця (вбивці) Сергія Нігояна - на вул. Грушевського, Київ. Ситуація вимагає негайного втручання всіх організацій вірмен по всьому світу. На плечі українських вірмен лягає задачка складніша - відшукати вбивць і всіх причетних до цього злочину. Можете назвати її "Немезіс - 2" - як вам буде завгодно. Ми знаходили всіх причетних до Геноциду по всіх куточках світу. Нам не буде складно відшукати цих хлопців в Україні. Усі вірмени України та світу ! А також: #ArmenianNationalCommitteeofAmerica ‪ # ArmenianSecretArmyfortheLiberationofArmenia ‪ # EmbassyoftheRepublicofArmenia . Відтепер всі, хто якимось чином пов`язані з убивством Сергія - у небезпеці! Пам`ятайте про це. Наша основна задача - це вбивці вірменина. І нас абсолютно не хвилює - чи виявиться це "Правий сектор", МВС , Аль-Каїда або Союз любителів керлінгу островів Вануату, нас це абсолютно не хвилює", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Вірменська община оголосила полювання на вбивць Сергія Нігояна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі