середа, 22 січня 2014 15:39

Загиблий Сергій Нігоян два місяці "служив" в загоні самооборони Майдану

Сьогодні приблизно о 6.30 ранку під час зачистики Беркутом вулиці Грушевського було вбито 21-річного Сергія Нігояна. Очевидці кажуть, що в чоловіка було випущено чотири кулі. Дві з них влучили в шию та голову. Активісти стверджують, що стріляв снайпер швидше за все із даху Українського Дому. Друзі та знайомі Сергія шоковані. Про це вони розповіли в Gazeta.ua.

"В кімнаті працював телевізор, йшли новини "5 каналу". І коли сказали, що на Грушевського вбили двох хлопців, я відразу настрожився. А далі кажуть "один із активістів 21-річний хлопець Сергій", в мене вже не було ніяких сумнівів. Далі показали його фотографію і те, як він цитував вірші. Дуже шкода", - розповів друг Сергія Беяддер Якубов.

Про Сергія відомо, що він жив в Дніпропетровську, а вчився в Дніпродержинську. Їздив в Крим на заробітки.

"Востаннє бачились з ним влітку, коли він приїжджав в Крим на заробітки. Був самостійним, допомоги у батьків не просив. В нього була своя активна громадянська позиція, що Україна має бути демократична. Тому коли він поїхав в Київ, я не здивувався. Це було його, поїхати за ідею, а не заробляти гроші. Він був ідейним хлопцем. Здається із рідних в нього нікого окрім батьків не було. Я маю на увазі сестер і братів", - зазначив Беяддер.

Знайома загиблого, активістка Марія, часто приносила Сергію чай.

"Він був на Майдані із самого початку. Був в загоні охорони біля Лядських воріт. Чергував щоночі, а я часто приносила туди охоронцям чай. Знаю, що останній час Сергій стояв на барикадах на Грушевського, як і всі, хто був в Самообороні. Жив він в Будинку профспілок. Це точно. Але де саме, в яких умовах — не знаю. Про його смерть дізналася зранку. Спочатку не зрозуміла, що це він, бо не знала прізвища. Ясно стало, коли показали його фотографію. В нього чотири кульові рани — в шию, в обличчя, голову. Це був снайпер", - каже Марія.

Жінка згадує, що Сергій завжди був відкритим та усміхненим.

"Всі його знали, хто хоча би рази три був на Майдані. Він же помітним і колоритним був із цією чорною бородою і яскравим прапором. Його я запам'ятала більше з усіх охоронців Майдану. Пам'ятаю, подарувала йому рукавиці. Було так холодно якось, а він сидів так легко вдягнутий і навіть не цікавився де шукати собі одяг. Просто охороняв. Мене це здивувало. Я йому подарувала рукавиці теплі. Він ще довго дякував мені", - розповіла Марія.

Зараз тіло Сергія направили на експертизу. Його родичі подробиць не знають. Судячи із сторінки Сергія "Вконтакте", востаннє туди заходив сьогодні о 3:17 ночі. Зараз там ще лишився його статус "Жизнь- сука еще та)))-Секс и любовь — это две вещи, которые сведут с ума любого человека. Уважаемые женшини! Атракцион: Бегу за тобой.... уж.

 

Зараз ви читаєте новину «Загиблий Сергій Нігоян два місяці "служив" в загоні самооборони Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі