четвер, 15 червня 2023 09:56

Відкрили кримінальну справу: соліста Rammstein підозрюють у зґвалтуваннях

Відкрили кримінальну справу: соліста Rammstein підозрюють у зґвалтуваннях
Тілля Ліндеманна звинувачують у зґвалтуваннях. Фото: instagram.com/till_lindemann_official

Соліста німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна звинувачують у зґвалтуваннях.

Прокуратура Берліна порушила проти нього кримінальну справу. Про це повідомляє DW.

На Ліндеманна написали дві заяви про насильство. Одну до прокуратури Берліна, іншу до поліції. Прокуратура розпочала розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соліст Maneskin порвав із дівчиною: через два дні його заскочили з іншою

Кілька жінок звинуватили соліста з Rammstein у сексуальному насильстві.

Видання пише, що під час концертів музиканти начебто відбирали молодих жінок і запитували, чи хочуть вони прийти на вечірки після виступу. За словами деяких жінок, були також статеві акти, іноді під дією наркотиків.

Ліндеманн відкинув звинувачення проти нього. Його адвокати оголосили, що у відповідь на всі звинувачення в сексуальних домаганнях, висунуті співаку Rammstein, буде подано судовий позов.

Німецька акторка та блогерка 21-річна Kayla Shyx розповіла про одну з вечірок з гуртом Rammstein. Дівчина заявила, що її сприймали як сексуальний об'єкт. Зірка зауважила, що їх із подругою запросила на святкування кастинг-директорка Rammstein Олена Макєєва. Дівчата погодилися, але замість обіцяного прийому зі знаменитостями вони опинилися в кімнаті з чорними шкіряними диванами та великим холодильником. Акторка пригадала, що на диванах у ряд сиділи вісім зомбованих дівчат. Вони поділились, що Ліндеманн обрав їх ще перед вечіркою, нібито для орального сексу під час концертної перерви.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили кримінальну справу: соліста Rammstein підозрюють у зґвалтуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі