середа, 17 січня 2024 06:18

Спецтема: Війна Росії проти України

У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи

У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи
Місцева влада стверджує, що над Бєлгородщиною збили сім безпілотників, а Міноборони РФ уже каже про ракети. Фото: росЗМІ

У Росії в ніч проти 17 січня у Бєлгороді знову пролунали вибухи. Повідомляється про збиття безпілотників.

Міноборони РФ заявило про знищення чотирьох нібито українських безпілотників.

"Над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО. За попередніми даними, постраждалих немає. У районі є пошкодження у житловому секторі: пошкоджено скління у житловому будинку, покрівля, сталося займання господарської споруди. Пожежні та оперативні служби виїхали на місце. Ушкодження уточнюються", - написав губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

За його словами, над містом пролітали понад сім дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба прокоментував нещодавні дронові удари по РФ

В одному із селищ зникло електропостачання.

Водночас, Міноборони РФ повідомило, що 17 січня близько 2:40 за московським часом нібито були перехоплені сім ракет реактивної системи залпового вогню "Вільха" та чотири БпЛА літакового типу.

"Черговими засобами ППО сім ракет і чотири українські безпілотні літальні апарати були знищені", - заявили у Міноборони ворога.

Telegram-канали публікують відео із вибухами:

16 січня дві російські області атакували 12 безпілотників. У Міноборони Росії заявили, що атака була на Воронезьку і Бєлгородську області РФ.

Зараз ви читаєте новину «У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі