вівторок, 16 січня 2024 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Міноборони РФ прокоментувало нічну "бавовну" в двох областях
3

16 січня дві російські області атакували 12 безпілотників.

У Міноборони Росії заявили, що атака була на Воронезьку і Бєлгородську області РФ.

"Черговими засобами протиповітряної оборони було знищено п'ять і перехоплено три українські безпілотні літальні апарати над територією Воронезької області. Ще чотири БПЛА перехоплено над територією Бєлгородської області", - зазначили там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська ракета випадково впала під Воронежем і знесла вулицю

Міноборони ворога заявило про атаку дронів на дві області Росії
Фото: росЗМІ
Міноборони ворога заявило про атаку дронів на дві області Росії
Міноборони ворога заявило про атаку дронів на дві області Росії

У ніч проти 16 січня повідомляли, що над російським Воронежем пролунала серія вибухів. Місцева влада заявила про нібито атаку українських дронів. Після цього в російському місті Воронеж запровадили стан надзвичайної ситуації.

Одна людина постраждала після нібито збиття безпілотників над Воронежем.

"В одному багатоквартирному будинку ліквідовано загоряння на балконі. Ще в двох МКД і низці приватних будинків вибиті вікна. Оперативні служби вже працюють на місцях. У дівчинки 2013 року народження різані рани руки, ноги і шиї. Медичну допомогу надали на місці", - повідомив губернатор регіону.

Жителі припускають, що атаки зазнав військовий аеродром "Балтімор". Зокрема там знаходяться літаки Су-34 і дислокується 47-й гвардійський бомбардувальний авіаційний полк (в/ч 45117) 105-ї змішаної авіаційної дивізії 6-ї армії ВПС і ППО Західного військового округу.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони РФ прокоментувало нічну "бавовну" в двох областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі