четвер, 13 липня 2017 05:05

Ще дві турбіни Siemens з'явилися в Криму - ЗМІ

Ще дві турбіни Siemens з'явилися в Криму - ЗМІ
В порту Феодосії зафіксували ще дві газові турбіни. Фото: REUTERS

В окупованому Криму, в порту Феодосії зафіксували ще дві газові турбіни схожі на скандальні турбіни Siemens. Їх виявили два репортера агенції Reuters.

"У Reuters немає незалежного підтвердження, що обладнання на доці було турбінами Siemens. Воно складалося з чотирьох циліндричних предметів довжиною кілька метрів і було вкрите синіми і сірими брезентами. Їх розміри і форма відповідають загальнодоступним фотографіям газотурбінних систем Siemens, кожна з яких складається з двох основних компонентів: самої турбіни і генератора", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пєсков: турбіни Siemens в Криму зроблені в Росії

Раніше повідомлялося, що Росія завезла дві турбіни для електростанцій, вироблені німецькою компанією Siemens, в окупований Крим.

Спочатку в німецькому концерні заявляли, що інформація, яка з'явилася в ЗМІ про постачання турбін в окупований Крим, не відповідає дійсності. Однак потім, визнавши знаходження газових турбін в Криму, в концерні заявили, що вони були доставлені проти волі компанії.

Зараз ви читаєте новину «Ще дві турбіни Siemens з'явилися в Криму - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі