неділя, 27 лютого 2022 08:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські депутати просять зупинити війну проти України

Російські депутати просять зупинити війну проти України
Депутати кажуть, що ця війна принесе Росії лише біди. Фото: 59.ru

Російські муніципальні депутати підписують лист із засудженням війни проти України.

Документ "Проти війни" з 10:00 24 лютого підписали вже 252 депутати, передає "Суспільне".

"Співгромадяни! Ми – обрані народом депутати – беззастережно засуджуємо напад російської армії на Україну. Це виняткове злодіяння, якому немає і не може бути виправдання. Рішення про напад ухвалив особисто президент РФ Володимир Путін. Ми переконані, що громадяни Росії не давали йому такого мандату", - йдеться у зверненні.

Депутати пишуть, що війна призведе до катастрофічних наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що молиться за українців

"Нашу країну чекає засудження світової спільноти, ізоляція, зростання цін та бідність. Надії на хороше життя в Росії руйнуються на наших очах. Ми закликаємо вас не брати участь в агресії та не схвалювати її. Будь ласка, не мовчіть. Війну може зупинити лише масове народне засудження", - вказали вони.

У Ленінградській області знайдено тіло заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру Газпрому з питань корпоративної безпеки. До поліції надійшло повідомлення про загибель чоловіка в елітному селищі Ленінське, Ленінградській області, повідомляють рос ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Російські депутати просять зупинити війну проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі