середа, 18 травня 2011 17:39

П'яний актор заснув під час вистави

П'яний актор заснув під час вистави

Під час вистави в шведському місті Мальмо актор, який брав участь у постановці, напився і заснув просто на сцені, пише видання The Local. Під час вистави, що тривала близько двох годин, актор випивав по сорок мілілітрів спиртного кожні шість хвилин.

Випивши велику кількість алкоголю, актор почав вести себе агресивно, кричати і лаятися. У ситуацію навіть довелося втрутитися глядачам, які сховали від артиста, який розбушувався, непочату пляшку спиртного. Незабаром після цього він заснув.

За словами представниці трупи Марії Стейнборг, пиятика на сцені була частиною творчого задуму, і артист знав про те, що перед ним стояло завдання досягти стану сильного алкогольного сп'яніння. Чи був сон на сцені частиною постановки, співрозмовниця видання не уточнила.

Стейнберг, однак, розповіла про сенс вистави і пояснила, для чого акторові знадобилося так багато пити. За словами представниці творчої групи, концепція постановки полягала в тому, щоб продемонструвати різні стани і вчинки людини.

"Ця вистава про взаємозалежність станів і про те, як людина бере на себе різні ролі - жертви, рятівника або гонителя", - зазначила Стенберг.

Також представниця арт-групи додала, що для спостереження за п'яним актором на спектакль був запрошений лікар. Як зазначила Стейнберг, після вистави артист проспався і на наступний день почувався добре.

Нещодавно аналогічний випадок стався у Німеччині. У 2010 році німецькі актори перепилися на сцені під час вистави за твором Венедикта Єрофєєва "Москва-Петушки". Випивши дуже багато горілки, актори перейшли на імпровізацію і стали пропонувати напій глядачам.

Зараз ви читаєте новину «П'яний актор заснув під час вистави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі