понеділок, 25 квітня 2022 15:34

Путін заявив про "замах" на пропагандиста Соловйова

Путін заявив про "замах" на пропагандиста Соловйова
ФСБ заявила про затримання "терористичної групи". Фото: eastnews.ua

Президент РФ Володимир Путін заявив, що група терористів нібито планувала вбити пропагандиста Володимира Соловйова.

Про це Путін сказав на засіданні колегії генпрокуратури, передає російське РБК.

"Сьогодні вранці органи ФСБ припинили діяльність терористичної групи, яка планувала напад і вбивство одного з відомих російських тележурналістів", - заявив президент РФ.

У ФСБ сказали, що вбивство нібито планувалося за завданням Служби безпеки України. У підозрюваних "знайшли" саморобний вибуховий пристрій, вісім "коктейлів Молотова", шість пістолетів, обріз мисливської рушниці та гранату РГД-5. У них "виявили" підроблені українські паспорти із фотографіями членів групи та націоналістичну літературу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФСБ почала відбирати награбоване в російських військових-мародерів

"Члени злочинної групи дають свідчення про підготовку вбивства Соловйова, після якого вони планували втекти за кордоном", - заявили в спецслужбі.

Російські окупанти збирають уламки збитих Bayraktar та українських вертольотів з метою влаштувати провокації на території РФ. Все мають доставити до чотирьох російських областей, повідомив екснардеп Сергій Висоцький.

Зараз ви читаєте новину «Путін заявив про "замах" на пропагандиста Соловйова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі