субота, 26 листопада 2022 07:57

Пропаганда не справляється: у Росії падає підтримка окупантів з боку цивільного населення

Пропаганда не справляється: у Росії падає підтримка окупантів з боку цивільного населення
Попри заходи пропаганди, спостерігається спад матеріальної підтримки російських загарбників з боку цивільного населення РФ – Генштаб ЗСУ. Фото: delfi.lt

У Росії спостерігається "певний спад" матеріальної підтримки мобілізованих російських загарбників з боку цивільного населення.

Не допомагає вже навіть пропаганда. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 26 листопада.

Як інформує командування, у РФ залишається не вирішеним питання матеріально-технічного забезпечення мобілізованих російських військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодних "мобіків", "хлопків" і абревіатур ВСУ: російським журналістам роздали нові методички

"У Костромській області, через соцмережі, закликають населення виготовляти маскувальні сітки, нести теплий одяг, каремати, спальні мішки та інші речі, що так необхідні військовослужбовцям в польових умовах", – йдеться в повідомленні.

Тим часом військово-політичне керівництво Росії почало отримувати доповіді про реальний стан справ проведеної мобілізації. Також дізнається про реалії виконання плану осіннього призову на військову службу, інформують в Генштабі.

За його даними, у Костромській області Росії призовники ухиляються від строкової служби. Через це військкомати регіону вже не виконують плани осіннього призову.

28 жовтня російський міністр оборони Сергій Шойгу доповідав диктатору Володимиру Путіну про "завершення" мобілізації. Заявив про "виконане завдання" у "300 тисяч осіб".

Путін оголосив мобілізацію 21 вересня. Після цього майже 1 млн росіян утекли з РФ в інші країни.

3 листопада український Генштаб повідомив, що в Росії продовжується мобілізація, попри оголошене її нібито завершення. Військове керівництво РФ продовжує набір так званих "добровольців" для участі у війні на території України. Це підтвердили й американські військові аналітики.

Зараз ви читаєте новину «Пропаганда не справляється: у Росії падає підтримка окупантів з боку цивільного населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі