понеділок, 09 липня 2018 17:10

Поскаржилася на домагання і потрапила за ґрати - туристку засудили у Єгипті

Поскаржилася на домагання і потрапила за ґрати - туристку засудили у Єгипті
Мону ель-Мазбох засудили у Єгипті до 8 років в'язниці через скарги у соцмережах на домагання. Фото: The Peninsula Qatar

Ліванську туристку 24-річну Мону ель-Мазбох засудили у Єгипті до 8 років в'язниці через скарги у соцмережах на домагання.

Суд, який відбувався у Каїрі, назвав заяви жінки навмисним поширенням неправдивих чуток, які завдають шкоди суспільству та дискредитують релігію, повідомляє Fox News.

Наприкінці відпустки Мона запостила у Facebook 10-хвилинне відео. На ньому назвала Єгипет "сучим сином". Поскаржилася на сексуальні домагання, поганий сервіс і крадіжку грошей.

Пізніше вона опублікувала інше відео. У ньому перепросила перед "поважними мешканцями Єгипту" за свої висловлювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гімнастку заарештували за танці в Instagram

"Як буде воля божа, рішення змінять. Це надто суворий вирок", прокоментував адвокат жінки Емад Камаль. Апеляцію призначили на 29 липня.

2006-го Мона перенесла операцію на мозку із видалення пухлини. Після того вона втратила здатність контролювати свій гнів. Також жінка страждає від депресії, повідомив адвокат.

Єгипетській співачці 37-річній Шерін Абдель Вахаб заборонили виступати через жарт про річку Ніл. Під час одного із виступів співачки, відомої за сценічним ім'ям Шерін, її попросили заспівати пісню "Чи пив ти колись із Нілу?". У відповідь співачка пожартувала, що, випивши води із Нілу, можна заразитися глистами.

Зараз ви читаєте новину «Поскаржилася на домагання і потрапила за ґрати - туристку засудили у Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі