понеділок, 02 травня 2022 07:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Межує з Україною: у Брянській області окупанти встановили спецрежими

Межує з Україною: у Брянській області окупанти встановили спецрежими
Триває 67 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: ілюстративне, facebook.com/DPSUkraine/photos

У прикордонних з Україною районах Брянської області Росії встановили посилений адміністративно-поліцейський і контррозвідувальний режими.

Про це повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 2 травня.

"На основних дорогах та поблизу населених пунктів (Брянської області. - Gazeta.ua) розташовані контрольно-пропускні пости", - йдеться у повідомленні.

На Волинському та Поліському напрямках визначені підрозділи збройних сил Білорусі й надалі виконують завдання з прикриття українсько-білоруського кордону у Брестській та Гомельській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі ЗСУ відбили 10 атак окупантів - Генштаб

"Зберігається загроза завдання противником ракетних ударів по об'єктах військової та цивільної інфраструктури з території Республіки Білорусь", - зауважили у Генштабі.

Росія продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України та наступальні дії у Східній операційній зоні.

"На Сіверському напрямку ворог з мінометів обстрілював позиції наших військ в районі Сеньківки Чернігівської області", - підсумували у зведенні.

11 квітня стало відомо, що у Брянській, Бєлгородській, Курській та Воронезькій областях РФ запровадили жовтий режим "терористичної загрози". Усі ці області межують з Україною. Росіян закликають триматися якомога далі від місць масового перебування людей, мати при собі документи, звертати увагу на шляхи евакуації та незнайомих осіб та автомобілі біля будівель.

Запровадження "терористичної загрози" в окремих районах Росії свідчить про можливе переміщення військової техніки, озброєння та особового складу ворога на територію України.

Зараз ви читаєте новину «Межує з Україною: у Брянській області окупанти встановили спецрежими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі