субота, 13 травня 2017 20:04

Мер російського міста п'яним вийшов вітати ветеранів із Днем перемоги

Мер російського міста п'яним вийшов вітати ветеранів із Днем перемоги
Мер Хімок напився на День перемоги. Кадр із відео

Мер російського міста Хімки Дмитро Волошин в стані алкогольного сп'яніння привітав ветеранів із Днем перемоги на місцевому стадіоні.

"Щось у вас з мікрофоном. Не зрозумію, ну добре. З паузою говорю, говорю з паузою", - сказав Волошин після того, як кілька разів зажував слова, передає "Цензор.нет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Істерія в Росії: чому портрети бойовиків несли поряд із фотографіями ветеранів Другої світової війни

Місцеві ЗМІ повідомляють, що мер звільнив начальника відділу культури міської адміністрації Тетяну Жукову через "поганий настрій глави міського округу Дмитра Волошина після виступу на стадіоні".

"На концерті в честь Дня Перемоги урядовець переплутав слова заздалегідь заготовленої промови і відразу ж після заходу вирушив шукати винних у власній ганьбі", - пишуть ЗМІ.

У виправних установах Кіровської області в Росії пройшли заходи, присвячені Дню перемоги.

Ув'язнені взяли участь в акції "Безсмертний полк", пройшовши з портретами родичів-учасників Великої Вітчизняної війни по території колонії. Також для засуджених провели вікторину на знання військових подій і організували тематичний кінопоказ. Ув'язнені одного із СІЗО виготовили макет легендарного танка Т-34. Машину зробили з картону, паперу та фанери.

Зараз ви читаєте новину «Мер російського міста п'яним вийшов вітати ветеранів із Днем перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі