вівторок, 27 червня 2023 15:50

Лукашенко розповів, що буде робити з "вагнерівцями"

Лукашенко розповів, що буде робити з "вагнерівцями"
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про "досвід" російських бойовиків "Вагнера". Фото: Associated Press

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що командири російської ПВК "Вагнер" "допомагатимуть" білорусам.

Про це Лукашенко сказав на зустрічі з міністром оборони Білорусі Віктором Хреніним, повідомили у вівторок білоруські ЗМІ.

"Зараз багато розмов та балачок: "Вагнер, Вагнер, Вагнер". Люди не розуміють, що й ми прагматично до цього підходимо. Якщо їхні командири приїдуть до нас і допоможуть нам", – сказав самопроголошений президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські прикордонники прокоментували інформацію про "вагнерівців" у Білорусі

Лукашенко заявив про "досвід на передовій – штурмові загони".

"Розкажуть нам, що зараз важливо. Ось мені Путін востаннє сказав: контрбатарейна боротьба, без цього неможливо. Безпілотники. Вони через це пройшли", – сказав Лукашенко.

"Боятися їх нема чого. Ми ж вухо гостро тримаємо", – заявив білоруський диктатор.

Минулої суботи власник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин заявив про зупинку руху "вагнерівців" на Москву. Перед цим говорив із Лукашенком.

Сьогодні моніторингова група "Беларускі Гаюн" повідомила, що у Білорусі на військовому аеродромі Мачулищі під Мінськом зафіксували літак Пригожина.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко розповів, що буде робити з "вагнерівцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі