середа, 26 жовтня 2022 10:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Кислиця про "брудну бомбу": Лише божевільні можуть довіряти криміналу РФ

Кислиця про "брудну бомбу": Лише божевільні можуть довіряти криміналу РФ
Постпред України в ООН Сергій Кислиця пояснив, чому треба перестати вірити російським фейкам. Фото: facebook.com/UKRinUN

Постійний представник України в Організації Об'єднаних Націй Сергій Кислиця після ініційованого Росією засідання Радбезу ООН заявив, що світу слід перестати вірити російським обіцянкам.

Він звернув увагу на те, що в листі до ООН Росія наголошує, що нібито не збирається застосовувати ядерну зброю проти України. Про це він написав у Twitter.

Кислиця закликав не вірити Росії та нагадав, що Кремль вже брехав про те, що не збираються вбивати цивільних в Україні, обстрілювати цивільну інфраструктуру та окуповувати українські території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після "каруселей" Шойгу до Лондона зателефонував Герасимов

"Лише божевільні можуть довіряти російському криміналу", – наголосив Кислиця.

Напередодні Рада безпеки ООН провела закрите засідання на запит Росії, де розглянула звинувачення на адресу України у створенні "брудної бомби". Засідання фактично завершилося нічим.

Заступник посла Великої Британії в ООН Джеймс Каріукі заявив, що під час засідання його учасники "не побачили і не почули жодних нових доказів". Водночас російський представник Дмитро Полянський задоволений засіданням.

Зараз ви читаєте новину «Кислиця про "брудну бомбу": Лише божевільні можуть довіряти криміналу РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі