субота, 05 жовтня 2024 18:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Затримали російського воєнного злочинця Гузенка "Тринадцятого"

Затримали російського воєнного злочинця Гузенка "Тринадцятого"
Затримано російського воєнного злочинця Єгора Гузенко. Фото: viisko.novyny.live

Поліція затримала Російського воєнного злочинця Єгора Гузенка "Тринадцятий".

Він заявляє, що його побили на арешті, повідомив журналіст Денис Казанський у Telegram.

"Що ж, не варто дивуватися, адже це і є той славнозвісний "рускій мір", за який третій рік поспіль воюють окупанти", - сказав Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін віддав воєнним злочинцям контроль над окупованими територіями України

Наразі у мережі ширяться кадри затримання Гузенка. Вочевидь, окупант дуже незадоволену ситуацією, яка склалася.

Журналіст Юрій Бутусов зазначив, що відомий "герой СВО" виявився "наркоманом і шваллю, який ніколи не брав участі у бойових діях". Про це написала Z-блогерка Анастасія Кашеварова.

"Гузенко, як виявилося, не брав участі у бойових діях, тобто був звичайним шахраєм, який зрозумів, що збирати на дозу, закликаючи знищити Україну - найлегший та найпростіший шлях наживи в сучасній Росії. Кашеварова, яка так само як Гузенко збирає "термінозбори", радіє усуненню конкурента, і сподівається, що один із найпопулярніших російських Z-блогерів буде засуджений", - прокоментував Білоусов.

У Росії вбили воєнного злочинця та пропагандиста Олександра Коробова.

"Пропагандист працював на каналі "Россія 1", очолював його Бєлгородський пункт. Палко вихваляв воєнних злочинців з російської армії в ефірі програм Скабєєвої. Також створював продукти для ресурсу Міноборони РФ телеканалу "Звєзда", та неодноразово отримував за це нагороди від кремлівського диктатора", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Затримали російського воєнного злочинця Гузенка "Тринадцятого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі