вівторок, 11 травня 2021 16:30

Казанський стрілець убив дев'ять осіб

Казанський стрілець убив дев'ять осіб
Школа, де сталася стрілянина / РИА "Новости"

Влада Татарстану оголосила, що виплатить у перерахунку $13 470 компенсації кожній сім'ї загиблих під час стрілянини, що сталася 11 травня в школі в Казані.

Стрілянину в школі №175 влаштував колишній учень, 19-річний Ільназ Галявієв. Він прийшов у школу вранці 11 травня з рушницею Hatsan Escort, яке легально купив 28 квітня, і почав стріляти в учнів. У результаті загинули семеро школярів, учителька й іще одна жінка. Понад 20 осіб дістали поранення. Після цього стрілець здався поліції. Про це пише "Медуза".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казанський стрілець був тихим і спокійним учнем

"Ми втратили сімох дітей. Це восьмикласники. Чотири хлопці й три дівчини. Крім цього, одного вчителя та ще одну жінку", - заявив президент Татарстану Рустам Мінніханов.

Ще 18 дітей, за його словами, перебувають у дитячій клінічній лікарні. Поміж них є діти з вогнепальними пораненнями, з переломами й забиттями. У лікарнях також троє дорослих, у яких теж вогнепальні поранення.

Зараз ви читаєте новину «Казанський стрілець убив дев'ять осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі