вівторок, 08 жовтня 2019 08:44

Главу Пентагону допитають за виділення військової допомоги Україні

Главу Пентагону допитають за виділення військової допомоги  Україні
LIGA.net

Глава Пентагону Марк Еспер та виконувач обов'язків директора бюджетного офісу Білого дому Рассел Воут отримали повістки в рамках розслідування імпічменту президента США Дональда Трампа.

Їх видали Демократи в Палаті представників США. Вони вимагають до 15 жовтня надати документи, пов'язані з рішенням Трампа затримати військову допомогу Україні, пише АР.

Демократи кажуть, що документи необхідні для вивчення послідовності подій та причин, що стоять за рішенням Білого дому.

Еспер і Воут є одними з безлічі посадових осіб адміністрації Трампа, яким видали повістки в рамках розслідування імпічменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США назвали умову, за якої продовжать давати Україні військову допомогу

Президент США Дональд Трамп попросив керівника адміністративно-бюджетного управлін-ня Міка Малвейні призупинити мільйонні виплати військової допомоги Україні приблизно за тиждень до дзвінка президенту Володимиру Зеленському 25 липня.

Незабаром представники Демократичної партії США стали вимагати від Білого дому надати документи про причини затримки грошової допомоги Україні.

Зараз ви читаєте новину «Главу Пентагону допитають за виділення військової допомоги Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі