пʼятниця, 29 червня 2018 09:54

Євросоюз продовжив економічні санкції проти Росії до кінця року

Євросоюз продовжив економічні санкції проти Росії до кінця року
Економічні санкції проти Росії будуть продовжені до кінця січня 2018 року

Економічні санкції проти Росії будуть продовжені до кінця січня 2018 року. Таке політичне рішення прийняли глави держав і урядів країн Євросоюзу.

Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на дипломатичне джерело, пише УНН.

Євросоюз продовжить підтримувати обмеження, введені на російський фінансовий та енергетичний сектор.

"Була дуже коротка дискусія з Росії, Україні і мінським угодами, яка привела до політичного рішення про продовження санкцій на ще шість місяців", — цитує агентство своє джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія відмовляється від автоматичного продовження санкцій проти Росії

За словами джерела, в Раді ЄС у кулуарах саміту, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон коротко поінформували лідерів країн ЄС про хід реалізації Мінських угод. Саме до яких прив'язаний режим санкцій спільноти щодо РФ.

"Було сказано, що ніяких змін немає. Відповідно, санкції продовжуються. Режим санкцій залишається без змін", — сказав інформатор.

Росіяни готові довго бідувати, аби не допустити у своє життя західні цінності і не визнавати, що російська влада веде ганебну політику. Про це сказав політичний оглядач Олег Пономар в інтерв'ю Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз продовжив економічні санкції проти Росії до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі