вівторок, 17 січня 2023 03:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Джонсон випустить мемуари "не схожі ні на які інші"

Джонсон випустить мемуари "не схожі ні на які інші"
Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон напише мемуари, де згадає про Україну. Фото: Getty Images

Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон підписав угоду про написання мемуарів.

Роботу над новою книгою вестиме видавництво HarperCollins, пише The Guardian.

У книзі, зокрема, будуть описані події, які припали на прем'єрство Джонсона: повномасштабне вторгнення РФ в Україну, епідемія COVID-19 та Brexit.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонсон передбачив, яким буде 2023 рік: згадав про Путіна та Китай

За словами видавців, книга стане мемуарами прем'єр-міністра, не схожими ні на які інші. Дата публікації книги поки що не анонсована, але відомо, що її опублікує у Британії видавництво Harper Collins. Фінансові подробиці угоди не розголошуються.

"Я з нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з Борисом Джонсоном, оскільки він пише свою книгу про перебування на посаді прем'єра під час одних з найважливіших подій, які відбулися в Сполученому Королівстві останнім часом", - заявила Арабелла Пайк, директор видавництва William Collins.

Джонсон є автором кількох книг. Найвідоміша з них - "Фактор Черчілля" про прем'єр-міністра Уїнстона Черчілля. У 2015 році він підписав контракт про створення книги про Вільяма Шекспіра, але незабаром вона була відкладена на невизначений термін.

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон планує найближчими місяцями вирушити до Києва. Мета його подорожі – підтримати президента Володимира Зеленського, пише The Guardian з посиланням на свої джерела.

Запланована подорож стане для Бориса Джонсона четвертим відвідуванням України від початку повномасштабного нападу Росії.

Вперше він побував у Києві у квітні 2022 року. З другим несподіваним візитом вирушив до столиці у червні. До Києва він втретє повернувся у серпні на День незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Джонсон випустить мемуари "не схожі ні на які інші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі