пʼятниця, 09 березня 2018 17:23

До місця нападу на російського шпигуна викликали військових

До місця нападу на російського шпигуна викликали військових
Військові фахівці із хімічного захисту вивозили отруєні предмети.Фото Peter Nicholls / Reuters / Scanpix / LETA

В англійському місті Солсбері розгорнули підрозділи військових спеціалістів, щоб вивезти потенційно забруднені об'єкти після отруєння колишнього російського агента Сергія Скрипаля.

Міністр внутрішніх справ Британії Амбер Радд відвідала Солсбері у п'ятницю і заявила, що Скрипаль та його донька перебувають у дуже серйозному стані.

До міста було направлено близько 180 військовослужбовців, у тому числі фахівців із хімічного захисту, для вивезення машин швидкої допомоги та інших транспортних засобів, які брали участь в інциденті, та інших об'єктів.

"Громадськість не повинна непокоїтися. Військова допомога буде продовжуватися при необхідності під час цього розслідування", - йдеться у заяві поліцейського управління з протидії тероризму, яке веде розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан Скрипаля і його доньки різко погіршився.

66-річного Сергія Скрипаля та його 33-річну доньку Юлію знайшли непритомними в неділю на лавці у південному англійському місті Солсбері. Обох отруїли невідомою нервово-паралітичною речовиною. Вони залишаються в лікарні у критичному стані. Британські ЗМІ повідомили, що розвідка МІ5 вважає отруєння спробою вбивства, пов'язаною з Росією.

Зараз ви читаєте новину «До місця нападу на російського шпигуна викликали військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі