пʼятниця, 09 березня 2018 12:28

Сина російського шпигуна Скрипаля вбили на екскурсії

Сина російського шпигуна Скрипаля вбили на екскурсії

Син колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля в 2017 році приїхав на екскурсію в Санкт-Петербург, де загадково помер за дивних обставин.

"Його дочка Юлія, яка зараз перебуває в комі, в Солсбері, приїхала до батька тільки що з Росії (із Петербурга). У Солсбері постраждала 21 людина. Аерозоль?" – вказав на закономірність у своєму Telegram російський журналіст, головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газ, яким отруїли розвідника, використовує ФСБ.

Скрипаль був знайдений без свідомості на лавці в Солсбері в неділю вдень. Жінка поряд з ним була ідентифікована як Юлія Скрипаль, 33 років. Обоє залишаються в реанімації після контакту з "невідомою речовиною".

Глава МЗС Британії Борис Джонсон заявив у вівторок, що Лондон має намір вжити жорсткі заходи в разі, якщо вдасться встановити причетність Росії до отруєння російського екс-шпигуна Скрипаля. Пізніше експерти прийшли до висновку, що для отруєння використовувався нервово-паралітичний газ.

Зараз ви читаєте новину «Сина російського шпигуна Скрипаля вбили на екскурсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі