четвер, 25 жовтня 2018 18:21

Дівчина зробила тату із попелу померлого пса

Дівчина зробила тату із попелу померлого пса
Хаскі на кличку Міка з хазяйкою Бетані. Після смерті вірний супутник став татуюванням на тілі двічини Фото: DailyMail

Дівчина ввела попіл своєї померлої хаскі під шкіру щоб завжди бути з нею Фото: DailyMail

18-річна Бетані Круікшенк з міста Андовер у британському графстві Гемпшир зробила собі татуювання з попелу своєї померлої хаскі на кличку Міка. Таким чином увіковічнила дружбу з домашньою улюбленицею.

"Я дуже страждала, коли Міка померла. Останніх 11 років ми завжди були разом, і я вирішила що так буде і надалі - тому вирішила зробити татуювання. Я дуже зраділа, коли ветеринар зробив зліпок лапи Міки, тому що це означало що я носитиму точну її копію" - розказала дівчина dailymail.Міка з нами з 2009 року, тоді ми врятували її від притулку. Це була ідеальна собака Фото:DailyMail

Дівчина зізнається, що спочатку думала виготовити з праху домашньої улюблениці ювелірну прикрасу, але це виявилось надто дорого. Тоді вона вперше дізналась про "меморіальні татуювання" - тату, до чорнил яких додають попіл, отриманий після кремації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Плакала за собакою більше, ніж за чоловіком"

"Моя родина та друзі були злегка шоковані, коли дізнались, що я хочу додати прах Міки собі під шкіру, але ніхто з них не відмовляв мене. Тепер, коли я це зробила, дехто з них також хоче таке тату".

Багато людей в інтернеті осудили Бетані за її вчинок. "Вони кажуть, що це брудно і небезпечно для здоров'я, але кремація вбиває всіх мікробів. В кінці кінців, це моє тіло та мій вибір" - впевнена дівчина.

11 років ми були разом, і це не зміниться навіть після смерті Фото: DailyMail

Люди схильні обирати собі в домашніх улюбленці схожих на себе тварин. Довів це психолог із Каліфорнійського університету Майкл Рой.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина зробила тату із попелу померлого пса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі