вівторок, 26 січня 2021 11:04

Чоловік сів у в'язницю заради собаки

Чоловік сів у в'язницю заради собаки
У травні 2020 року Мірик із дружиною переїхав до Філадельфії. Фото: instagram.com/Barry_Myrick

Житель Нью-Йорка відсидів у в'язниці 15 год., оскільки відмовився віддавати собаку колишньому роботодавцеві.

2016 року 37-річний Баррі Мірик влаштувався до компанії, яка перевіряє житлові приміщення на наявність шкідників. Для роботи йому видали авто та собаку Роксі, навчену шукати постільних клопів. Після звільнення чоловік мав передати пса своєму наступникові, але так сильно прив'язався до тварини, що відмовився це робити, пише The New York Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла єдина у світі народжена в неволі біла ківі

Хоча Роксі належала його роботодавцю, вона весь час жила у квартирі чоловіка. Він навіть набив тату з портретом собаки на нозі. Коли через пандемію на початку 2020-го Мірику запропонували іншу посаду, він звільнився, але собаку не повернув.

У червні 2020-го компанія M&M Environmental зажадала повернення Роксі, назвавши її у зверненні до Мірика "власністю компанії". Коли чоловік відмовився — подала до суду за звинуваченнями у розкраданні майна. Мірик, зрештою, здався правоохоронцям. Він визнає, що в його договорі справді був пункт про необхідність повернення Роксі у разі звільнення. Але додає, що коли звільнявся, його не просили повернути собаку, а значить, роботодавець сам порушив умови договору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народилося рідкісне кенгуру із незвичним забарвленням

У травні 2020 року Мірик із дружиною переїхав до Філадельфії. Справа щодо Роксі все ще розглядається в суді. Чоловікові дозволили тримати пса у себе до винесення остаточного рішення.

Представники ж M&M Environmental зазначили, що вартість тренування такої собаки становить $15 тис. Якщо її не вилучити, це створить прецедент, коли колишні працівники зможуть не повертати майно компаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хатіко по-турецьки: пес майже тиждень чекав на господаря біля лікарні

У Колорадо жінка витратила на операцію для своєї курки $10 тис. Вона придбала її за $12 у магазині свійських тварин, але ставиться до неї як до члена родини. Вона усюди бере з собою курку і навіть одягає її у підгузок.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік сів у в'язницю заради собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі