неділя, 24 січня 2021 10:48

Народилося рідкісне кенгуру із незвичним забарвленням
5

У США в одному із зоопарків Нью-Йорка народилося кенгуру на ім'я Космо із незвичним білим забарвленням.

Космо народився у пари рудих кенгуру, яка проживає у зоопарку вже 8 років. Такий білий кенгуру надзвичайно рідкісний, пише CNN.

"Коли ми уважніше придивились і побачили чорні очі, наші щелепи впали на підлогу. Тоді ми зрозуміли, що маємо щось, чого досі не бачили. Це єдиний такий кенгуру, який нині є у Північній Америці, настільки це велика рідкість", - розповідає власник зоопарку Джордан Патч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф "упіймав" єдиного в світі рожевого ската

Фото: facebook.com/watch/AnimalAdventurePark
Звичайне дитинча рудого кенгуру
Кенгуру-альбінос

Наразі співробітники зоопарку намагаються дізнатися, що спровокувало настільки рідкісну мутацію. На здоров'я дитинчати вона не вплине, хоча й завдасть деяких незручностей, адже тепер Космо не зможе замаскуватися у дикій природі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля ЧАЕС знайшли незвичного гризуна

Біле забарвлення викликав лейкізм - мутація, що спричиняє часткову втрату пігментації на хутрі. На відміну від альбінізму, лейкізм передбачає повну відсутність меланоцитів, котрі відповідають за синтез меланіну, при цьому не впливаючи на колір очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаючі фото кота, який після лікування грибкової інфекції пожовтів

На італійській фермі острова Сардинія собака народила цуценя з рідкісною зеленою шерстю. Щеня відразу назвали Фісташкою. Цуцик народився разом із ще 4 братами та сестрами, алев них шерсть біла, як у матері.

Зараз ви читаєте новину «Народилося рідкісне кенгуру із незвичним забарвленням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі