понеділок, 28 вересня 2020 11:42

Чиновник вдавав, що знає англійську

Чиновник вдавав, що знає англійську
Карлос Джаліана / El Publico

Іспанський чиновник під час євросоюзівської події в онлайн-режимі удавав, що говорить промову англійською, хоча її не знає.

Міністр інновацій в автономному іспанському регіоні Валенсія Карлос Джаліана з лівої партії Compromis використав маску, щоб приховати, що не знає англійської. Про це пише сайт польського телебачення Polsat.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія лідирує в Європі за кількістю хворих на коронавірус

Валенсія потрапила в список фіналістів євросоюзівської нагороди "Європейська столиця інновацій - 2020". Під час презентації регіону в онлайн-режимі Джаліана мав виголосити промову англійською. Так само, як інші фіналісти.

Чиновник не знає англійської, проте професійний актор. Через карантинні приписи виступав перед камерою в масці. Удавав, що говорить промову, яку натомість досконалою англійською говорив інший чоловік.

Влада Валенсії пояснила згодом, що була змушена піти на такий трюк, бо Єврокомісія вимагала, щоб на фінальному етапі конкурсу мер чи регіональний міністр інновацій говорили англійською. Тим часом мер Валенсії того дня мав іншу важливу зустріч.

Європейською столицею інновацій 2020-го стало бельгійське місто Левен.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник вдавав, що знає англійську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі