четвер, 27 серпня 2020 10:41

Байден випереджає Трампа в шести ключових штатах

Байден випереджає Трампа в шести ключових штатах
За кількістю голосів Байден випереджає Трампа в шести ключевих штатах. Фото: Reuters

Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден за кількістю голосів відірвався від чинного глави держави Дональда Трампа, і випереджає його в шести штатах, що "вагаються".

Проте за результатами опитування CNBC, штати все ще "коливаються" і відрив скорочується.

У США історично склалося, що одні штати традиційно підтримують республіканців, а інші – демократів. Але основна боротьба йде саме за штати, які "коливаються" — там перемогу можуть здобути обидва кандидати, і саме вона визначить результати виборів.

Згідно з опитування, у шести штатах Байден може заручитися приблизно 49% підтримки, а Трамп - 46%. Він має відрив у кілька відсотків в Арізоні, Флориді, Мічигані, Пенсильванії та Вісконсині. У Північній Кароліні розрив між Байденом і Трампом становить лише 1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенс може стати віцепрезидентом у разі перемоги Трампа

Президентські вибори в США відбудуться за графіком, 3 листопада. Трамп висловив думку, що вибори можуть бути відтерміновані. Цю ідею відкинули демократи і республіканці в Конгресі.

Зараз ви читаєте новину «Байден випереджає Трампа в шести ключових штатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі