субота, 29 червня 2024 13:55

"Усе похмуро": Time помістив на обкладинку фото Байдена, який іде

"Усе похмуро": Time помістив на обкладинку фото Байдена, який іде
Журнал Time опублікував фото обкладинки нового випуску. Фото: x.com/TIME

Американський журнал Time помістив на обкладинку наступного випуску президента США Джо Байдена.

На фото він іде на червоному тлі зі словом паніка (Panic). Зображення нової обкладинки Time опублікував у соцмережі Х.

"Усе похмуро. Демократи в паніці через виступ Джо Байдена на дебатах", - йдеться у дописі.

Журнал пише, що на президентських дебатах у ніч проти 28 червня Байден мав вигляд "такого самого 81-річного дідуся, яким він і є". Говорив він хрипким голосом, "наводячи нерозбірливі аргументи і часто тупо дивлячись із роззявленим ротом, поки Дональд Трамп кидав одну словесну атаку за іншою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байдену радять відмовитись від участі у виборах

Видання зазначає, що навіть найближчі союзники президента визнали катастрофою дебати з Трампом.

"Паніка - не надто сильне слово, щоб описати настрої, які охопили Демократичну партію від верху до низу в міру того, як розгорталися дебати", - сказав один з учасників збору коштів від демократів.

За даними Time, майже одразу після дебатів партія замислилася над тим, чи можна переконати Байдена відмовитися від участі у виборах "на благо партії, нації та самого кандидата".

Однак, видання наголошує, що вихід Байдена з перегонів означав би хаос у Демократичній партії, якого не було з 1968 року. Замість нього кандидатом могла б стати віцепрезидентка Камала Гарріс, але її рейтинг схвалення низький.

Time називає й інших ймовірних претендентів. Це губернатори Гретхен Вітмер із Мічигану, Гевін Ньюсом із Каліфорнії та Дж. Б. Прітцкер з Іллінойса. Усіх їх розглядали як імовірних кандидатів на виборах 2028 року.

Президент Сполучених Штатів Америки і кандидат на наступних президентських виборах Джозеф Байден не вибуватиме з передвиборчих перегонів після дебатів із його суперником Дональдом Трампом. Про це сказав речник кампанії Байдена Сет Шустер.

За даними ЗМІ, після завершення дебатів рейтинг прихильності до Байдена в опитуванні Gallup упав на чотири пункти - до 37%. Водночас прихильність до Трампа зросла на чотири пункти - до 46%.

Зараз ви читаєте новину «"Усе похмуро": Time помістив на обкладинку фото Байдена, який іде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі