четвер, 27 серпня 2020 09:59

Пенс може стати віцепрезидентом у разі перемоги Трампа

Пенс може стати віцепрезидентом у разі перемоги Трампа
Пенс погодився знову стати віцепрезидентом в разі перемоги Трампа. Фото: Forbes

Віцепрезидент США Майкл Пенс офіційно погодився знову зайняти посаду, якщо на майбутніх президентських виборах перемогу отримає чинний глава держави Дональд Трамп.

Про це Пенс заявив у середу ввечері у Форте-Макгенрі в Балтіморі поблизу столиці США в рамках з'їзду республіканців, - пише CNN.

"Дякую за довіру, надану мені президентом Трампом та за підтримки нашої Республіканської партії. За милістю Всевишнього я смиренно приймаю ваше рішення висунути мою кандидатуру балотуватися у віце-президенти США, і служити на цій посаді", - висловився Пенс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп став офіційним кандидатом на вибори в США від Республіканської партії

Вибори президента США призначені на 3 листопада. Переможець має приступити до виконання обов'язків у січні 2021 року. Основними конкурентами вважаються демократ Джозеф Байден та Дональд Трамп, який представляє Республіканську партію. За даними соціологічного опитування служби SSRS на замовлення телеканалу CNN, за Трампа готові віддати свої голоси 46% опитаних, за Байдена - 50% респондентів.

Зараз ви читаєте новину «Пенс може стати віцепрезидентом у разі перемоги Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі