пʼятниця, 19 жовтня 2018 15:04

Автор книг "Гра престолів" пояснив головну суть популярної саги

Автор книг "Гра престолів" пояснив головну суть популярної саги
Джорж Мартін пояснив головну ідею популярної саги. Фото: nytimes.com

Американський письменник Джордж Мартін розповів про головну ідею саги "Пісня льоду і полум'я".

Фантаст заявив, що історія, яку поклали в основу серіалу "Гра престолів", є аналогією того, що відбувається на Землі, повідомляє New York Times.

"Жителі Вестерос беруть участь у своїх приватних чварах, борючись за владу, статус і багатство. І вони настільки занурені в це, що ігнорують загрозу", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" здивувала новим іміджем

Прообразом зими, яка насувається на Вестерос, є глобального потепління на планеті.

"Ми сперечаємося про важливі речі - міжнародну політику, внутрішню політику, права та обов'язки, соціальну справедливість. Всі ці речі важливі. Але поки ми розриваємося між ними і витрачаємо сили, загроза кліматичних змін нікуди не зникає", - зазначив він.

Новий сезон серіалу буде коротшим від попереднього - 6 епізодів. Автор Джордж.Мартін вважає, що "Гра престолів" могла б тривати довго. Як мінімум ще 5 сезонів.

Творці обіцяють найбільшу бойову сцену в історії серіалу. Тільки на її зйомки знадобилося 11 тижнів. За кількістю смертей останній сезон значно перевершує всі минулі сезони разом узяті.

Зараз ви читаєте новину «Автор книг "Гра престолів" пояснив головну суть популярної саги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі